Benvinguts!

Benvinguts a CrearJocs! El que heu de fer és molt senzill:
  1. Proveu els jocs que teniu al quadre de la dreta. Trieu el que més us agradi i penseu com el personalitzareu: canviant els personatges, l'escenari, els moviments per fer-lo més vostre.
  2. Escriviu un comentari a la pàgina del joc que voleu fer,  explicant com voleu que sigui i com el personalitzareu.
  3. Aneu a l'Scratch i comenceu a programar. Teniu especificat tot el que necessiteu i diverses ajudes i explicacions per a fer la versió fàcil del joc. També anem explicant els diferents conceptes de programació que podeu anar necessitant.
  4. Un cop funcioni la versió fàcil, heu de millorar-la... Al final de cada joc trobareu idees, però segur que vosaltres en teniu de més originals.
  5. Un cop ho tingueu, pugeu-lo o compartiu-lo a la web de l'Scracth i afegiu-lo a l'Estudi corresponent. També ens podeu fer un comentari, afegint l'adreça del joc per poder-lo veure.
Espero que ens ho passem molt bé tots plegats, jugant i programant, programant i jugant!

Crear Jocs amb l'Scratch pretén alguna cosa més que ensenyar a nois i noies a programar jocs a l'ordinador. Us expliquem el perquè de tot plegat a les Intencions

@pauetc
Un projecte d'Escola Pia de Granollers

4 comentaris:

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola...enhorabona per ser finalistes al VIII Premio Espiral Edublogs...molta sort...no vos coneixia però m'agrada molt el que feu...una abraçada

PauC - El Profe ha dit...

Moltes gràcies! Em fa molta il·lusió això del premi... Moltes felicitats a La Caseta també!

Mireia Torrent ha dit...

Hola he arribat fins aquí via twitter, fa dies que estic investigant per fer jocs interactius didàctics per a infantil. No conec aquest programa Scratch. No sé si és per al que jo vull fer. De totes maneres quan m'hi posi amb el PC ho miro millor (ara estic amb el mòbil)
Salutacions. Estem en contacte!

@PauetC ha dit...

Hola Mireia! Scratch pot ser una magnífica eina per a desenvolupar jocs interactius per a qualsevol nivell. Et recomano que ho provis, ja què és molt potent i senzill. Endavant!
Gracies per passejar pel bloc i per comentar.